INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET.

LES MER

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:nb] [cle1: SECONDES Lang:nb]

CITROËN BERLINGO VAREBIL

Med Citroën Berlingo har du enda en grunn til å glede deg til mandagen. Citroën Berlingo er en overlegen arbeidsplass med 3 seter, kjørekomfort, teknologi og lasteevne som gjør arbeidsdagen mer behagelig.

Citroën: Håndverkerens partner i over 100 år

Hos Citroën begynner historien om varebilen i det 20 århundre. Berlingo stammer fra en lang rekke varebiler, og det hele startet i 1928 med varebilen C4. I 1950 ble den berømte 2 CV minivarebil lansert, en varebilutgave av kultbilen 2CV, som etterhvert ble en ikonisk modell.

I 1978 ble 2 CV minivarebil erstattet av Acadiane.

Men det virkelige gjennombruddet kom på 80-tallet med en ny modell: Citroën C15 som ble solgt i over 1,18 millioner eksemplarer i løpet av 22 år.

Den andre store revolusjonen på slutten av det 20. århundre heter Berlingo! Første generasjon ble lansert i juli 1996. Den flyttet enda en gang grensene for etablerte standarder for komfort og fikk en mer karakteristisk stil. Berlingo er nyskapende med unik silhuett og integrert lasterom som bare den selv vet om. Navnet ble etterhvert synonymt med varebilsegmentet.

 

DESIGN

Berlingo-Van-Artiste

Citroën Berlingo Van er robust og sikker og har et energisk eksteriør med myke og fine linjer.

Lett gjenkjennelig front som representerer identiteten til varemerket og storebror Jumpy: Høyt og kort panser og store lykter
I profil ser man myke linjer og gjennomtenkte hjulbuer. Bilen er praktisk og tilbyr mye plass på innsiden.

DIMENSJONER

Lengde

mm


Lastelengde

mm

Bredde

mm

Høyde

mm


Lastehøyde

mm

Lastevolum

m3


Lastekapasitet

kg


PTAC

kg

EXTENSO®-KABINEN: 3 SETER OG MODULÆR

625x250-New-Berlingo-Van-Worker-charge

Extenso®-kabinen er fleksibel og sømløs. Den kan ta 3 personer, eller få økt lengde og volum til last.

For å øke den maksimale lastelengden, kan passasjersetet foldes ned. Dermed får man opptil tre meter lastelengde i M-versjonen og 3,4 meter i XL-versjonen.

625x250-New-Berlingo-Van-Cabi-Extenso

1. Extenso®-kabinen har plass til tre personer, takket være en 2-seters benkstol.

2. Ved å folde midtsetet, får man et mobilt kontor med et eget, justerbart skrivebord. Oppbevaringsrom med lås finnes også under setet.

3. Med setet slått opp, frigjør man ekstra plass for frakt av selv de mest ømtåelige ting, og det øker lastelengden fra 3,3 m3 til 3,8 m3 i M-versjonen og fra 3,9 m3 til 4,4 m3 i XL-versjonen.

UTSTYRT FOR ALLE SITUASJONER

625x250-New-Berlingo-Van-Driver-Ouvrants

FLEKSIBLE DØRER

For å gjøre lastingen enklere, uavhengig av hvor bilen er parkert, kan Citroën Berlingo Van tilby:

• En eller to skyvedører på siden med en åpningsbredde på 67,5 cm og en høyde på 107,2 cm.
• 40/60 svingdører med 180° åpning
• En optimalisert bredde mellom bakhjulsbuene

625x250-New-Berlingo-Van-Chargement

SÆRDELES STOR LASTEKAPASITET

Citroën Berlingo Van tilbyr opptil 4,4 m3 lastevolum og dens lastekapasitet varierer fra 650 kg til 1000 kg. En indikator på utvalgte modeller vil fortelle deg hvis bilen er over sin lastekapasitet.

Loading Pack vil gjøre arbeidsdagene enklere med forbedret LED-belysning, fire ekstra sikringsringer, og et 12V støpsel.

COMFORT OM BORD

625x300-New-Berlingo-Van-Confort

KOMFORT I ARBEIDSHVERDAGEN

Citroën Berlingo Van skjermer deg fra den harde veien i all slags vær. Man sitter høyt i førersetet, dempingen er myk, og akustikken isolererer støyen. Setene er tilpasset alle størrelser, og er justerbare i høyde og korsryggen, i tillegg til å ha et individuelt armlene. Oppvarmede seter er også en mulighet.

På et daglig basis vil du også nyte av enkel adgang med det nøkkelløs adgang og start, elektronisk parkeringsbrems, og et heads-up display. Bare et knippe av de 20 assistansesystemene du kan bruke.
625x300-New-Berlingo-Van-Driver-Bureau-Mobile300x150-New-Berlingo-Van-Driver-Bureau-Mobile

KONTOR I BILEN

Kupeen til Citroën Berlingo Van er designet for å fungere som et mobilt kontor, der du enkelt kan jobbe på farten.

Du kan koble laptopen din til et 220V støpsel og putte den ute av syne i TopBox-en. På den praktiske siden finner du også en trådløs lader for smarttelefoner, i tillegg til to tilgjengelige 12V USB-innganger.

Med Extenso®-kabinen, kan du jobbe komfortabelt takket være det justerbare skrivebordet som dukker opp når midtsetet er foldet ned.

UTSTYR OG NYTTIG TEKNOLOGI

1430x350-New-Berlingo-Van-TdB.jpg

Citroën Berlingo Van er fullstappet med teknologi som er nyttig i hverdagen.
I tillegg er Citroën Berlingo  Van både funksjonell og praktisk. Den følger med i tiden og tilbyr en kjøreopplevelse som både er tryggere og mer behagelig. Den utmerker seg i sitt segment med:

4 tilkoblingsteknologier i kupeen inkludert Citroën Connect Nav og Mirror Screen (Apple Car Play / Android Auto) eller trådløs lading for smarttelefon
20 kjøreassistentteknologier.

SURROUND REAR VISION

Citroën Berlingo varebil tilbyr enestående innovasjon når det gjelder nyttig teknologi: Surround Rear Vision for enestående sikt bakover.
5" fargeskjerm i stedet for bakspeil som viser bilder fra to ulike kameraer (et ved foten til passasjerspeilet og et på toppen av bakdørene).
3 ulike visninger:

Overvåking av omgivelsene bak: Skjerm som viser sikten bakover på avstand ved bilens akse slik at du enklere får oversikt over omgivelsene når du kjører.
Overvåking av omgivelsene på siden: Skjerm som viser sidene av bilen for å få bedre kontroll på blindsonene
Visuell ryggehjelp - Ryggekamera - Skjerm som viser hva som er bak bilen slik at det blir lettere å manøvrer i revers.

500x250-New-Berlingo-Van-SRV

Nyeste generasjons motorer

Berlingo-Van-Driver-Blanc-Moteur

En lettere utgave med effektive motorer som er enkle å håndtere på veien, dynamisk kjørekomfort og kostnadseffektivitet.

1 bensinutgave med PureTech 110 S&S BVM6
4 dieselutgaver: BlueHdi 75 BVM, BlueHDi 100 BVM, BlueHDi 100 S&S BVM, BlueHdi 130 S&S BVM6 og EAT8
Nyeste generasjons automatgirkasse med med 8 gir EAT8 "Efficient Automatic Transmission" og med spake på rattet gir utrolig behagelig kjørekomfort både på lange turer og på hverdagens mange korte kjøreturer.

Top