[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:nb] [cle1: SECONDES Lang:nb]

HELE JUMPY-FAMILIEN ER TILGJENGELIG I 100% ELEKTRISK OG DIESEL

Den nye Citroën ë-Jumpy og Citroën Jumpy er like fleksible begge to og har like stor innvendig plass, lik lastekapasitet og de samme førerassistentsystemene. Også Citroën ë-Jumpy fås i tre forskjellige lengder, og er perfekt for kjøring i soner med utslippsbegrensninger. Velg den som er best egnet for dine kjørebehov.

Den nye Citroën ë-Jumpy – 100 % ëlektrisk kan bestilles nå.

OPPDAG NYE JUMPY

Denne nye generasjonen Jumpy er bygd opp på en enda mer praktisk, komfortabel og trygg måte. Den integrerer de nyeste generasjonene førerassistentsystemer og motorer, noe som gjør bilen til den ideelle partner for «hverdagsheltene». Bilen fås i 3 lengder og er utstyrt med handsfree sideskyvedører (som ekstrautstyr).• Inntil 1400 kg nyttelast • Inntil 6,6 m3 nyttevolum• Inntil 4 m nyttelengde • 1,25 m mellom hjulbuene

DESIGN OG DIMENSJONER

Lengde

mm


Lastelengde

mm

Bredde

mm

Høyde

mm


Lastehøyde

mm

Lastevolum

m3


Lastekapasitet

kg


PTAC

kg

Jumpy-Design-Stockage-2019

PRAKTISK ARKITEKTUR

Nye CITROËN Jumpy er effektivt tilpasset alle dine behov og er like funksjonell, praktisk og ergonomisk som alltid. Den spesifikt forsterkede nye generasjonen modulplattform er basert på C4 Picasso og SpaceTourer. Den kan frakte inntil 1400 kg nyttelast, 6,6 m3 lastevolum, 4 m nyttelengde og inntil 2,5 tonn tilhengerlast. Den modulbaserte utførelsen kommer også til uttrykk i to akselavstander (2,92 m og 3,27 m) og to overheng bak (0,80 m og 1,15 m) som kombinert gir 3 forskjellige lengder.
Jumpy-CityVan-2019

3 LENGDER OG ALLSIDIGHET

Nye CITROËN Jumpy er tilgjengelig i 3 lengder. I tillegg til to lengder M (4,95 m) og XL (5,30 m) er denne varebilen også tilgjengelig i en ny 4,60 m versjon, både kompakt og praktisk.

Som med de to andre lengdene M og XL, tilbyr XS-versjonen også en nyttelast på inntil 1400 kg.

Jumpy-Engines

1,90 M HØYDE

For alle situasjoner! Takket være høyden begrenset til 1,90 m på alle XS- og M-versjoner (1,94 m på XL-versjonen) kan nye CITROËN Jumpy enkelt ta seg frem på alle parkeringsplasser som vanligvis er vanskelige å manøvrere for biler i dette segmentet.
Det er ikke lenger nødvendig å dobbeltparkere og risikere bøter, du kan nå komme til i parkeringsgarasjen som kunden stiller til rådighet, så vel som på parkeringsplasser på kjøpesentre.

ALLSIDIGHET OG KOMFORT

Tredelt bilde av Citroën Jumpy

Komfort fra CITROËN til tjeneste!

Nye CITROËN Jumpy for næringsdrivende tilbyr komfort som i en personbil, enten det er snakk om setetrekk og dashborddetaljer innvendig eller kjørekomfort utvendig.
Hver tur er effektiv og fredelig.

1500x646_Jumpy_Confort_8.jpg

HANDSFREE SIDESKYVEDØRER

Hendene fulle? Ikke noe problem: Handsfreefunksjonen (ekstrautstyr) gjør det mulig å åpne og lukke sidedørene uten kontakt, noe denne bilen er alene om i dette segmentet. Du sparker bare med foten under hjørnet på støtfangeren bak, så låses bilen opp og skyvedøren på den siden åpner seg automatisk.

Samme bevegelse brukes for å lukke døren, og bilen låses automatisk når du går bort fra den. Denne funksjonen gjør det enklere å laste inn og ut av bilen når du har hendene fulle!

1500x500_Jumpy_Confort_9.70.jpg.226561..70

SERTIFISERT PERFEKT FOR DIN BEDRIFT!

Nye CITROËN Jumpy er den ideelle partner for næringsdrivende på jakt etter et hjelpemiddel som kan forenkle hverdagen deres. Nye CITROËN Jumpy er smart, moderne og funksjonell og beregnet på alle typer næringsdrivende. Enten du er håndverker, bud, i bygg- og anleggsbransjen eller i tjenesteytende næring, finnes det en Jumpy som passer for deg!

Jumpy-Charge-Longue

MODUWORK: ØKT ALLSIDIGHET

Takket være sin spesifikke inndeling og sidepassasjersetets allsidighet i hevet stilling gir Moduwork et ekstra lastevolum med flatt gulv. Med et sikkert nett på førersetesiden forlenger Moduwork lastelengden med 1,16 m (inntil 4 m nyttelengde for XL).

Den forvandler dessuten kupeen i nye Jumpy til et virkelig mobilt kontor ved å senke midtarmlenet og avdekke et svingbord med strikk og stift for å holde gjenstander (PC, nettbrett m.m.). I tillegg finnes det en spesifikk holder for smarttelefon og nettbrett som tilbehør.

TRANSPORTKOMFORT

avhengig av veistandard tilbyr nye CITROËN Jumpy transportkomfort på høyeste nivå, takket være en smidig drivlinje og utmerket støtdemping.

Nye CITROËN Jumpy har et forsterket pseudo-McPherson-frontoppheng med stabilisatorstag og en ny, skrå trekantformet bakaksel som tåler en nyttelast på inntil 1400 kg. Disse akslene er egnet til 4x4-kraftoverføring (fra DANGEL).
Jumpy-Chantier-boue-2019
Jumpy_Confort_revetement_bois

NAKENT TRE OG BELAGT TRE

Avhengig av behov og yrkesvirksomhet fås nye CITROËN Jumpy med 2 type interiør: nakent tre og belagt tre (sklisikkert og beskyttet med lastekanter i aluminium, vanntett og enkelt vaskbart). Flere kombinasjoner av sett stilles til rådighet for beskyttelse av lasteområdet fra enkle matter til full beskyttelse opp langs sidene og over hjulbuene.

Jumpy_Rangements_226560

OPPBEVARINGSROM

Nye Citroën Jumpy har en rekke oppbevaringsrom spredt over kupeen, med et nedre hanskerom med hannuttak og 12 v, en USB-port (avhengig av versjon), et stort oppbevaringsrom under passasjersetet for å oppbevare ting som sko og hjelm, koppholdere på dashbordet, et sentralt åpent oppbevaringsrom og to store lommer i fordørene med plass til 1,5 l flaske.

NYTTIG UTSTYR OG TEKNOLOGI

Jumpy Cabine Intérieure Technologies

Nye CITROËN Jumpy betyr også avslappet, enkel og trygg kjøring. Foruten funksjonene som er nyttige i hverdagen, som opplåsing og start uten nøkkel og handsfree sideskyvedører tilbyr nye CITROËN Jumpy også teknologi som forenkler kjøreturen.

NY JUMPY? ALLTID TILKOBLET!

CITROËN CONNECT NAV

MIRROR SCREEN

Jumpy-Connect-Nav-2019

CITROËN CONNECT NAV

CITROËN Connect Nav (avhengig av versjon) er det nye 3D-navigasjonssystemet med berøringsskjerm, sanntidstilkobling og betjening via talegjenkjenning eller nettbrettet med 7-tommers berøringsskjerm.

CITROËN Connect Nav er kombinert med tilkoblede tjenester som TomTom Traffic som gir trafikkinformasjon i sanntid, sikrer lokalisering og priser på bensinstasjonen og parkeringsplasser, og tilbyr andre lokale interesse punkter. Du har også tilgang til faresonetjenesten, som gir sanntidsinformasjon om ruten, deriblant ulykkesutsatte og farlige områder.
Jumpy Technologie Mirror Screen

MIRROR SCREEN

Lyst til å høre på musikken fra smarttelefonene eller finne veien? Det er enkelt og intuitivt med Mirror Screen (krever kompatibel smarttelefon)! Kompatible apper vises på nettbrettet med 7-tommers berøringsskjerm i bilen. Mirror Screen fungerer sammen med Apple CarPlayTM og MirrorLink®. Praktisk!

ALT FOR SIKKERHETEN

Jumpy Techno Commutation Automatique des feux de route

Adaptiv cruisekontroll

Adaptiv cruisekontroll gjør det mulig å justere hastigheten etter hastigheten til bilen foran. Det automatiske kontrollsystemet kan redusere hastigheten med 20 km/t bare med gassen.

Jumpy SAM

Blindsonevarsler

Blindsonevarsleren forteller deg når det er en bil i blindsonen via en oransje lysdiode i hjørnet av sidespeilet. Systemet består av fire sensorer i støtdemperen foran og bak og er koblet inn mellom 12 og 140 km/t.

Jumpy Reconnaissance des Panneaux

Fartsskiltgjenkjenning og anbefaling

Dette systemet er en virkelig innovasjon og fungerer ved hjelp av kameraet øverst i frontruten. Det gir sjåføren fortløpende informasjon om aktuelle fartsgrenser. Når det oppdaget et fartsskilt, kan du akseptere den anbefalte farten med et tastetrykk.

Jumpy_Techno_23

Active Safety Brake

Formålet her er å redusere personskader ved å bremse i stedet for sjåføren takket være multifunksjonskameraet øverst i frontruten i følgende situasjoner:

Mellom 0 og 30 km/t gjør den det mulig å unngå kollisjon med stillestående eller bevegelige hindringer eller fotgjengere.

Over 30 km/t gjør den det mulig å senke farten før et sammenstøt.

Jumpy_Techno_25

BLUEHDI-TEKNOLOGI

De forskjellige dieselmotorene på nye CITROËN Jumpy viser følgende informasjon om forbruk ved blandet kjøring og CO2-utslipp (XS-lengder):

- BlueHDi 95 manuell (70 kW – 210 Nm ved 1750 o/min):     0,55 l/mil og 144 g/km CO2

- BlueHDi 95 S&S 6-tr. elektronisk manuell (70 kW – 240 Nm ved 1750 o/min): 0,52 l/mil og 135 g/km CO2

- BlueHDi 115 S&S 6-tr. manuell (85 kW – 300 Nm ved 1750 o/min): 0,51 l/mil og 133 g/km CO2

Jumpy_Techno_26

UTSLIPP


- BlueHDi 120 S&S 6-tr. manuell (90 kW – 340 Nm ved 2000 o/min): 0,53 l/mil og 139 g/km CO2

- BlueHDi 150 S&S 6-tr. manuell (110 kW – 370 Nm ved 2000 o/min): 0,53 l/mil og 139 g/km CO2

- BlueHDi 180 S&S 6-tr. elektronisk automat (130 kW – 400 Nm ved 2000 o/min): 0,58 l/mil og 151 g/km CO2

Top