Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å trykke OK for å bla gjennom nettstedet, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler.

Finn ut mer om informasjonskapsler

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NB] [cle1: SECONDES Lang:NB]

Er du interessert i en Berlingo?

Ønsker du å motta et uforpliktende tilbud?

DESIGN OG MÅL

1500x646_Berlingo.jpg

CITROËN Berlingo tilbyr en rekke profiler for å oppfylle kravene i ditt yrke.
Den uttrykksfulle grillen og de harmoniske linjene står i perfekt stil med bedriftens farger, og bilens oppbygning gjør det mulig å få uttrykt ethvert behov for allsidighet.

• Inntil 850 kg nyttelast
• Inntil 4,10 m3 nyttevolum
• Inntil 3,25 m nyttelengde
• 1,23 m bredde mellom hjulbuene

597x597_Berlingo_Design_2

LAST INNTIL 4,1 M³

Fås alltid i to lengder: Med størrelse M (nyttevolum inntil 3,7 m3) og XL (inntil 4,1 m3) tilbyr CITROËN Berlingo et optimalt lasteområde takket være sine intelligente dører: store skyvedører og asymmetriske bakdører (180° åpning). 2 europaller får enkelt plass i lasterommet, fra og med størrelsen M.

ALLSIDIGHET OG KOMFORT

3 FORSETER

307x132_Berlingo_Design_3.jpg

Med sine 3 seter, mange oppbevaringsrom og gode plass kan det forlengede førerhuset tilpasses som du vil.
Det nedfellbare sidesetet frigjør en imponerende nyttelengde (inntil 3 m for størrelsen M og 3,25 m for XL) for å laste og frakte omfangsrike gjenstander og tilbehør: profiler, slanger, brett og støttelister, stiger.

KINOPOSISJON

307x132_Berlingo_Confort_4.jpg

Sidepassasjersetet kan også settes i kinoposisjon: setepute felt opp mot seterygg for å frakte høye laster direkte i førerhuset.

DITT MOBILE KONTOR

307x132_Berlingo_Confort_5.jpg

Den nedfellbare seteryggen på det midtre setet fungerer som mobilt kontor takket være sin skriveplate.

Alltid et sted der kontrakter kan undertegnes!

BERLINGO ELECTRIC

EL VAREBIL

Det teknologiske fremskrittet går heller ikke på bekostning av ytelsen, for CITROËN Berlingo Electric har både god akselerasjonsevne, topphastighet på 110 km/t og rekkevidde på 170 km. Og Citroën Berlingo Electrics vedlikeholdskostnader ligger 30–40 % lavere enn tradisjonelle biler! Økonomi, ytelse og forsvarlig ressursbruk – energirevolusjonen er et faktum.

UTSTYR OG TEKNOLOGI

Hvordan kan du forenkle arbeidet i hverdagen? CITROËN Berlingo tilfredsstiller alle dine behov med nyttig og intuitiv teknologi som Grip Control elle ryggekameret som forenkler de daglige gjøremålene i bedriften.

TOUCHSKJERM

SIKKER OG TRYGG BAK RATTET

CITROËN Berlingo har et nytt nettbrett med 7-tommers berøringsskjerm som avlaster dashbordet og tilbyr tjenester man aldri har sett i en varebil før:

• ny navigasjon med berøringsfunksjon og 3D-oversikt over kart, visning av fartsgrenser og vurdering av trafikkforhold
• utvidede mediefunksjoner (radio, lydstreaming, jukeboks og nettilkobling for mobilenheter)
• telefon (talegjenkjenning, handsfreefunksjon via Bluetooth-tilkobling, lagertilgang, administrasjon av dobbeltoppringning)

Takket være Mirror Screen-teknologien gjør nettbrettet med 7-tommers berøringsskjerm det mulig å utnytte appene på smarttelefonen og speile tredjepartsapper som Coyote, nettradio, osv…  

520x293_Berlingo_Techno_6.jpg
80x80_Berlingo_Techno_Picto_7.jpg

Active City Brake er et automatisk bremsesystem for å unngå sammenstøt ved lav hastighet i bystrøk. Inntil 30 km/t oppdager en sensor på frontruten en risikabel situasjon og kommuniserer med styreapparatet for eventuelt å koble inn en automatisk nødbrems. 

80x80_Berlingo_Techno_Picto_8.jpg


Grip Control er et avansert antispinnsystem som gjør det mulig å forbedre veigrepet i alle situasjoner takket være en 5-modusvelger (søle, snø, sand m.m.) avhengig av kjøreforholdene.


80x80_Berlingo_Techno_Picto_9.jpg


Ryggekameraet vises på det nye nettbrettet med 7-tommers berøringsskjerm fra reversen er koblet inn. Visuelle holdepunkter veileder deg under manøveren. Du trenger bare å laste ned lasten!

GODE MOTORER

BLUEHDI-TEKNOLOGI

BENSINMOTORER

597x597_BerlingoTechno_10

Diesel BlueHDi teknologi

CITROËN Berlingo har nye BlueHDi-motorer med markedets mest effektive dieselavgassrensing. De overholder det nye Euro 6-regelverket og viser følgende rekordtall for forbruk og utslipp:

BlueHDi 75 manuell: 0,42 l/mil og 110 g CO2*
BlueHDi 100 manuell: 0,42 l/mil og 110 g CO2*
BlueHDi 100 S&S manuell: 0,42 l/mil og 108 g CO2*
BlueHDi 100 S&S 6-tr. elektronisk manuell: 0,4 l/mil og 108 g CO2*
BlueHDi 120 S&S 6-tr. manuell: 0,43 l/mil og 112 g CO2*
De er mer effektive takket være forbedring av ytelsene og reduksjon av mekaniske tap ved friksjon, slik at du opplever stadig mer komfort.

*med byggeplasspakke eller motorkraftpakke
597x597_BerlingoTechno_11

BENSINMOTORER

En kraftig og smidig bensinmotor er tilgjengelig på CITROËN Berlingo, VTi 95 manuell med 0,64 l/mil og 149 g CO22 (med byggeplasspakke).
Top