Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å trykke OK for å bla gjennom nettstedet, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler.

Finn ut mer om informasjonskapsler

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NB] [cle1: SECONDES Lang:NB]

CITROËN BERLINGO ELECTRIC, EN ENERGIREVOLUSJON

520x293_BerlingoElec_Intro_1.jpg

10 mil for under 20 kroner ... Ja, med en elbil kan du faktisk dele de daglige transportutgiftene dine på fem (ifølge AVERE, den franske foreningen for fremme av elektriske kjøretøyer).

Det teknologiske fremskrittet går heller ikke på bekostning av ytelsen, for CITROËN Berlingo Electric har både god akselerasjonsevne, topphastighet på 110 km/t og rekkevidde på 170 km. Og Citroën Berlingo Electrics vedlikeholdskostnader ligger 30–40 % lavere enn tradisjonelle biler! Økonomi, ytelse og forsvarlig ressursbruk – energirevolusjonen er et faktum.

GOD KONTAKT

Det er slutt på å være avhengig av bensinstasjoner. Takket være de to ladekontaktene kan du lade bilen overalt, også hjemme. Med 230 V-kontakten kan du lade bilen helt opp på åtte og en halv time (inntil elleve timer avhengig av strømstyrke), og med hurtigladingskontakten tar det bare en halvtime å lade batteriet helt opp på en ladestasjon. Batteriene lades dessuten ikke ut når bilen ikke er i bruk, og de lades automatisk opp når du senker farten eller bremser!
PEUGEOT_PAR_2013_018_FR.img.jpg
597x400_BerlingoElec_Design_3.jpg

ALLE FASILITETER

I kupeen finner du innretninger som Blutooth-handsfreesett og jack-kontakt, slik at du kan høre på musikk fra en minnepinne, mobiltelefon eller bærbar musikkspiller.

DESIGN OG PROPORSJONER

1500x646-berlingo

Citroën Berlingo Electric fås i flere forskjellige utgaver tilpasset ditt yrke og behov. Designmessig utmerker den seg med en uttrykksfull front og harmoniske linjer i tillegg til mange fleksible løsninger.

597x400_BerlingoElec_Design_5.jpg

LASTEVOLUM PÅ INNTIL 4,1 M³

Citroën Berlingo fås i to forskjellige lengder: L1 har et nyttevolum på inntil 3,7 m3 og L2 hele 4,1 m3. Lasterommets utforming er optimal med store sideskyvedører og smarte, asymmetriske bakdører som kan åpnes i 180 grader. To europaller smetter inn i lasterommet uten problem i begge versjoner, og maksimal lastekapasitet er hele 695 kg.

ALLSIDIGHET OG KOMFORT

3 FORSETER

307x132_BerlingoElec_Confort_6.jpg

Det forlengede førerhuset har tre romslige seter, mange oppbevaringsrom og mange tilpassingsmuligheter. Passasjersetet ytterst kan felles ned, slik at du oppnår større lastelengde og kan transportere listverk, takrenner, bord, stiger og andre lange gjenstander uten problem.

ALT PÅ SIN PLASS

307x132_BerlingoElec_Confort_7.jpg

I det forlengede førerhuset finner du flere smarte oppbevaringsrom, slik at du kan ha alt du trenger i løpet av arbeidsdagen, innen rekkevidde.

MOBILT KONTOR

307x132_BerlingoElec_Confort_8.jpg

Den nedfellbare seteryggen på det midtre setet fungerer som et mobilt kontor takket være den integrerte skriveplaten. Dermed har du alltid et sted å fylle ut papirer.
Berlingo Electric
Pris fra eks.mva
Top