[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:nb] [cle1: SECONDES Lang:nb]

Kjøp ny Berlingo Electric varebil og få 50.000,- ved innbytte av din gamle varebil!

Citroën fremmer grønt skifte ved at du skroter den gamle varebilen med fossilt drivstoff og bytter til en ny elektrisk Berlingo varebil. Nå får du 50.000,- i vrakpant ved kjøp av ny Citroën Berlingo Electric. Med Berlingo Electric varebil får du blant annet: • Elektrisk rekkevidde på 170 km (NEDC) • Hurtiglading • 3 seter foran • 2 paller bak • Komfortskillevegg med lasteluke • Appstyrt forvarme • Maksimal lastekapasitet opptil 695 kg
Berlingo_electric

Staten gir en vrakpant på kr 15.000,- mens Citroën legger kr 35.000 på toppen av dette. Totalt kr 50.000,- i vrakpant ved kjøp av ny Citroën Berlingo Electric. Vrakpant ved innbytte og ENOVA-støtte kan ikke kombineres. Frakt og leveringsomkostninger tilkommer. Garanti 5 år/ 100.000 km på bil og 8 år/100 000 på batteri. Bildet er illustrasjonsfoto og kan avvike. Vi tar forbehold om trykkfeil. Tilbudet gjelder frem til 31. desember 2019.

NYHET: NÅ KAN DU SPARE 50.000 VED KJØP AV NYE BERLINGO ELECTRIC VAREBIL VED Å SØKE ENOVA-STØTTE

Ved kjøp av ny Berlingo Electric varebil kan du nå spare inntil 50.000kr. Du kan søke om 15.000kr i støtte fra ENOVA, mens Citroën legger 35.000kr på toppen av dette. ENOVA-støtte kan ikke kombineres med vrakpant i innbytte. 

ENOVA er et statsforetak, og har en avtale med Olje- og energidepartementet om forvaltning av Energifondet fra 2017 til og med 2020. Avtalen innebærer en sterk satsing på reduksjon av klimagassutslipp og støtte til teknologiutvikling.

Følgende vilkår gjelder for å kunne søke støtte:
- Den gjelder kun ved førstegangsregistrering av bilen
- Du må søke før bilen kjøpes – søknad kan gjøres hos din Citroën-forhandler
- Kun firma som er registrert i norsk foretaksregister kan søke
- Det er den som skal stå som eier av kjøretøyet i Kjøretøyregisteret som kan søke
- Kjøretøyet må være en helelektrisk varebil klasse 2 med totalvekt under 4250 kg

I tillegg vil du kunne få 5000 kroner i støtte til lader – denne må være kjøpt etter 27. august 2019 og faktura må sendes innen 12 måneder etter kjøp.

CITROËN BERLINGO ELECTRIC, EN ENERGIREVOLUSJON

520x293_BerlingoElec_Intro_1.jpg

10 mil for under 20 kroner ... Ja, med en elbil kan du faktisk dele de daglige transportutgiftene dine på fem (ifølge AVERE, den franske foreningen for fremme av elektriske kjøretøyer).

Det teknologiske fremskrittet går heller ikke på bekostning av ytelsen, for CITROËN Berlingo Electric har både god akselerasjonsevne, topphastighet på 110 km/t og rekkevidde på 170 km. Og Citroën Berlingo Electrics vedlikeholdskostnader ligger 30–40 % lavere enn tradisjonelle biler! Økonomi, ytelse og forsvarlig ressursbruk – energirevolusjonen er et faktum.

GOD KONTAKT

Det er slutt på å være avhengig av bensinstasjoner. Takket være de to ladekontaktene kan du lade bilen overalt, også hjemme. Med 230 V-kontakten kan du lade bilen helt opp på åtte og en halv time (inntil elleve timer avhengig av strømstyrke), og med hurtigladingskontakten tar det bare en halvtime å lade batteriet helt opp på en ladestasjon. Batteriene lades dessuten ikke ut når bilen ikke er i bruk, og de lades automatisk opp når du senker farten eller bremser!
PEUGEOT_PAR_2013_018_FR.img.jpg
597x400_BerlingoElec_Design_3.jpg

ALLE FASILITETER

I kupeen finner du innretninger som Blutooth-handsfreesett og jack-kontakt, slik at du kan høre på musikk fra en minnepinne, mobiltelefon eller bærbar musikkspiller.

DESIGN OG PROPORSJONER

1500x646-berlingo

Citroën Berlingo Electric fås i flere forskjellige utgaver tilpasset ditt yrke og behov. Designmessig utmerker den seg med en uttrykksfull front og harmoniske linjer i tillegg til mange fleksible løsninger.

597x400_BerlingoElec_Design_5.jpg

LASTEVOLUM PÅ INNTIL 4,1 M³

Citroën Berlingo fås i to forskjellige lengder: L1 har et nyttevolum på inntil 3,7 m3 og L2 hele 4,1 m3. Lasterommets utforming er optimal med store sideskyvedører og smarte, asymmetriske bakdører som kan åpnes i 180 grader. To europaller smetter inn i lasterommet uten problem i begge versjoner, og maksimal lastekapasitet er hele 695 kg.

ALLSIDIGHET OG KOMFORT

3 FORSETER

307x132_BerlingoElec_Confort_6.jpg

Det forlengede førerhuset har tre romslige seter, mange oppbevaringsrom og mange tilpassingsmuligheter. Passasjersetet ytterst kan felles ned, slik at du oppnår større lastelengde og kan transportere listverk, takrenner, bord, stiger og andre lange gjenstander uten problem.

ALT PÅ SIN PLASS

307x132_BerlingoElec_Confort_7.jpg

I det forlengede førerhuset finner du flere smarte oppbevaringsrom, slik at du kan ha alt du trenger i løpet av arbeidsdagen, innen rekkevidde.

MOBILT KONTOR

307x132_BerlingoElec_Confort_8.jpg

Den nedfellbare seteryggen på det midtre setet fungerer som et mobilt kontor takket være den integrerte skriveplaten. Dermed har du alltid et sted å fylle ut papirer.

Top