INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET.

LES MER

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:nb] [cle1: SECONDES Lang:nb]

DESIGN OG MÅL

1500x646_Spacetourer_1.jpg

CITROËN SpaceTourer har en ren og elegant design. Med smidige, skarpe linjer er dette en robust, trygg bil, og de ekstra sotede bakvinduene gir kundene ekstra innsynsvern.


2 LENGDER

Citroën Spacetourer fås i 2 lengder M (4,95 m) og XL (5,30 m) med 6 eller 7 plasser. Den er beregnet på transport av VIP- og forretningskunder som vil sette pris på det mobile kontoret, én av interiørmulighetene i SpaceTourer.

Plass, komfort, reisetid som kan brukes til å få unna jobb. Turen virker langt kortere i en CITROËN SpaceTourer !

* lys inngår ikke i kontrakt

608x262_Spacetourer_2.jpg
597x597_spacetourer_3.jpg

SERTIFISERT PERFEKT FOR DIN BEDRIFT!

Perfekt for privatsjåfører eller drosjeselskaper, eller selskaper som transporterer VIP-er eller viktige kunder. CITROËN SpaceTourer er beregnet på å innfri forventningene til dine kunder!

1,90 M HØYDE

Ingen behov for å stable! SpaceTourer er 1,90 m høy, noe som gjør at den uten problemer tar seg frem overalt, for eksempel på flyplasser som av og til kan være vanskelige å manøvrere for biler i dette segmentet. Med elektrohydraulisk styring og svingradius på 12,40 m er Citroën SpaceTourer en smidig bil som oppfyller kravene til alle næringsdrivende.
597x597_spacetourer_4.jpg

ALLSIDIGHET OG KOMFORT

1500x646_Spacetourer_5.jpg

Hver passasjer kan slappe av, arbeide og nyte plass og førsteklasses behandling. Dette er det CITROËN SpaceTourer handler om. Den er beregnet på bedriftskunder i VIP-klassen.

REIS PÅ FØRSTE KLASSE

MOBILT KONTOR

BEHAGELIGE SETER

AV HENSYN TIL PASSASJERENS KOMFORT

SpaceTourer har samme komfort som et kontor, bare med mobilitet i tillegg!

Interiøret i SpaceTourer er tenkt som et arbeids- eller fritidsrom, med individuelle behagelige skinnseter plassert mot kjøreretningen (2. rad) og et skyv- og foldbart bord kombinert med ekstra sotede bakvinduer for økt privatliv. En ekte mobil lounge for passasjerene dine.

520x293-Spacetourer-B2B-Lounge-BM

CITROËN SpaceTourer har svart Claudia-skinntrekk.

Følelsen av velvære suppleres av komfortkonsollen plassert midt i taket. Den er utstyrt med milde vifter for luftregulering og punktbelysning som i et fly.

520x293-Spacetourer-B2B-Lounge-Cuir

Innvendig har passasjerene all den komfort og alle de funksjoner som Citroën kan tilby: Milde vifter for luftregulering, varmebrytere, diverse oppbevaringsrom, punktbelysning, redusert støy og vibrasjon m.m. Detaljer som teller!

520x293-Spacetourer-B2B-Lounge-Equipement

TRANSPORTKOMFORT

Uavhengig av veistandard tilbyr CITROËN SpaceTourer transportkomfort på høyeste nivå, takket være en smidig drivlinje og utmerket støtdemping. SpaceTourer har et forsterket pseudo-McPherson-frontoppheng med stabilisatorstag og en ny, skrå trekantformet bakaksel.


520x293_Spacetourer_9.jpg

UTSTYR OG TEKNOLOGI

1500x646_Spacetourer_10.jpg

CITROËN SpaceTourer er en konsentrasjon av teknologi for passasjerens sikkerhet og komfort med handsfree elektriske sideskyvedører, head-up-fargedisplay, automatisk skiltleser og kollisjonsvarsler.

597x597_spacetourer_11.jpg

HANDSFREE ÅPNING

Sideskyvedørenes handsfreefunksjon er virkelig eksklusiv i dette segmentet. Dørene kan åpnes og lukkes uten kontakt når du har hendene fulle. Du sparker bare med foten under hjørnet på støtfangeren bak, så åpner døren på den siden seg automatisk. Dørene kan være elektriske, noe som er en ekte bonus for sjåfører, som kan styre sidedørene fra førerplassen, slik at passasjerene slipper å håndtere dørene.

ALT FOR PASSASJERENS SIKKERHET

CONNECT NAV

MIRROR SCREEN

HEAD-UP DISPLAY

CITROËN Connect Nav (avhengig av versjon) er det nye 3D-navigasjonssystemet med berøringsskjerm, sanntidstilkobling og betjening via talegjenkjenning eller nettbrettet med 7-tommers berøringsskjerm.

CITROËN Connect Nav er kombinert med tilkoblede tjenester som TomTom Traffic som gir trafikkinformasjon i sanntid, sikrer lokalisering og priser på bensinstasjonen og parkeringsplasser, og tilbyr andre lokale interesse punkter.
Du har også tilgang til faresonetjenesten, som gir sanntidsinformasjon om ruten, deriblant ulykkesutsatte og farlige områder.

520x293_mirrorscreen.221025.jpg

Lyst til å høre på musikken fra smarttelefonene eller finne veien? Det er enkelt og intuitivt med Mirror Screen (krever kompatibel smarttelefon)! Kompatible apper vises på nettbrettet med 7-tommers berøringsskjerm i bilen. Mirror Screen fungerer sammen med Apple CarPlayTM og MirrorLink®. Praktisk!

221024.jpg

Denne teknologien gjør det mulig å holde blikket på veien mens det på en gjennomsiktig seksjon i synsfeltet vises vesentlig kjøreinformasjon (nåværende og anbefalt hastighet, cruisekontroll-/hastighetsbegrensernivå, navigasjonsinstrukser og kollisjonsrisikovarsler).

En innovasjon for en bil i dette segmentet!

520x293_nav.221026.jpg

ALT FOR PASSASJERENS SIKKERHET

Colonne 1.jpg

Adaptiv cruisekontroll gjør det mulig å justere hastigheten etter hastigheten til bilen foran. Det automatiske kontrollsystemet kan redusere hastigheten med 20 km/t bare med gassen.

Colonne 2.jpg

Blindsonevarsleren forteller deg når det er en bil i blindsonen via en oransje lysdiode i hjørnet av sidespeilet. Systemet består av fire sensorer i støtdemperen foran og bak og er koblet inn mellom 12 og 140 km/t.

Colonne 3.jpg

Dette systemet er en virkelig innovasjon og fungerer ved hjelp av kameraet øverst i frontruten. Det gir sjåføren fortløpende informasjon om aktuelle trafikkbegrensninger. Når det oppdaget et fartsskilt, kan du akseptere den anbefalte farten med et tastetrykk.

Colonne 4.jpg

Formålet her er å redusere passasjerskader ved å bremse i stedet for sjåføren takket være multifunksjonskameraet øverst i frontruten i følgende situasjoner:
- 0–30 km/t: Unngå å kollidere med stillestående eller bevegelige hindringer eller fotgjengere

- Over 30 km/t: Reduser hastigheten før sammenstøt.

1480x400_EuronCap_2.jpg

SpaceTourer
Spacetourer
Pris fra Kr 500.900 eks.mva
Top